Kristallvägen 56

Kristallvägen 56

Slutpris

3 400 000 kr


Hägersten - Solberga— Hägersten— Stockholm

Kristallvägen 56


Slutpris
3 400 000 kr

Hägersten - Solberga— Hägersten— Stockholm

Renoverad gavel-3:a om 70 välplanerade kvm & stor balkong i söderläge!

Välkomna till denna renoverade gavellägenhet med stor balkong i soligt söderläge! Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder ljusinsläpp från tre väderstreck. Balkongen och sällskapsrummen vetter mot den lummiga gården och Solbergaskogen.

Väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Golven pryds av vacker ekparkett och väggarn är målade i vitt. Vardagsrum och matplats/ kök i delvis öppen planlösning framhäver lägenhetens sociala karaktär.

Modernt och stilrent kök från 2013 med gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullgod maskinell utrustning, bl.a diskmaskin. Separat matplats, mellan kök och vardagsrum, för större sällskap upp till ca. 8 pers. Utsikt över gård och grönska.

Två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och diverse förvaring.

Exemplariska förvaringsmöjligheter via stor klädkammare och flertalet garderober. Extern förvaring i tillhörande källarförråd.

Fräscht och helkaklat badrum (renoverat och stambytt 2010) med bl.a. duschhörna.

Här bor ni i en välskött och stabil Brf med låg belåningsgrad och låga avgifter. Fiber indraget i huset.

Västberga handel finns på några minuters gångavstånd med Stora Coop , Systembolag, BUDO Fitness, Apotek, Rusta och JYSK samt gym (Puls & Träning). På bekvämt gångavstånd har ni också både Telefonplans och Midsommarkransens butiker och trevliga restauranger såsom Svenska Sushiköket, Restaurang Landet med livemusik om helgerna och nyöppnade poké/ sushibaren LuLu. Goda kommunikationer med såväl bussar och T-bana (Telefonplan, 5 min med buss) som pendeltåg (Älvsjö).

Med härliga Solbergaskogen som granne och med Kristallparken runt hörnet är detta verkligen en perfekt bostad till er som vill kombinera storstadslivet med naturens rogivande lugn. Närhet även till service, kommunikationer och natur med löparspår, grillplatser och grönområden.

Välkomna!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 184 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Kristallvägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Kristallvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.