Svandammsvägen 17a

Svandammsvägen 17a

Slutpris

2 690 000 kr


Midsommarkransen— Hägersten— Stockholm

Svandammsvägen 17a


Slutpris
2 690 000 kr

Midsommarkransen— Hägersten— Stockholm

Modern 2:a med solvänd balkong i Midsommarkransens bästa läge!

Modern, ljus och lättmöblerad bostad med exemplarisk planlösning som är utrustad med allting du behöver. Mittemot bostaden ligger tunnelbanans röda linje som tar dig till innerstan på ca. 5-10 minuter och det finns också fina cykelvägar som tar dig till Hornstull på ca tio minuter.

Stor balkong i soligt söderläge mot den lugna och lummiga baksidan. Ljusinsläppet är ordentligt tack vare stora fönster med fina djupa fönsterbrädor. Utanför växer sig träden stora om sommaren, och deras grönskande kronor bidrar med insynsskydd.

Kök och badrum renoverades i samband med renovering av fastigheten år 2014. Sovrum med plats för 1,80 m bred säng (1,60 på bilden). Fullgod maskinell utrustning i lägenheten med bl.a. diskmaskin och tvättmaskin. Gott om förvaringsutrymme hittas i flertalet garderober och lägenheten disponerar också ett källarförråd.

Välskött Brf som klassas om äkta och äger sin mark. Mellan 2013-2014 genomgick huset en omfattande renovering med bland annat vatten/avloppsstammar byttes, elstambyte, fasad- och takrenovering och fönsterbyte. Tvättstugan hittas i källarplan utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp - den här lägenheten har dock egen tvättmaskin.

Här bor du centralt och nära till allt det bästa i Midsommarkransen. Välsorterad Coop butik rakt över gatan som har öppet till 23. Svandammsvägen utgör en slags mittpunkt i stadsdelen, numera extra fin när torget som tidigare kallades Skvallertorget har rustats upp. I kvarteren ligger flertalet restauranger, bageri, caféer, vintagebutiker, ateljéer och den alldeles egna biografen Tellus! Här bor du naturnära med vackra promenadstråk och bad vid Örnsbergs klippor och mysiga Vinterviken.

Tillträde är flexibelt. Välkomna!


Boarea
31 kvm
Avgift
2 494 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Svandammsvägen såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Svandammsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.