Tellusgatan 17 / Telefonplan / Hägersten / Stockholm

Plats för hela familjen i 5:an med villakänsla

Slutpris
7 350 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
6 406 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tellusgatan såldes av oss 2020-10-27. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Tellusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Telefonplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfället för dig som söker en stor lägenhet vid Telefonplan är här! Bo centralt i genomgående lägenhet med villakänsla, ett modernt och färgsprakande hem om 126 kvm. Förutom de tre rymliga sovrummen och det moderna badrummet med tvättavdelning har bostaden även en uthyrningsdel med pentry och duschrum, det perfekta tonåringsrummet! Bostaden är präglad av flödande ljus via stora fönster i två olika väderstreck samt rymliga sällskapsytor. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matsal skapar sociala ytor som gjort för en stor familj och många vänner. På den generösa uteplatsen som ni når genom två in-och utgångar får ni plats med både loungesoffa, caféset och grill. Här står flera blomlådor med spaljéer som tillsammans med all grönska bidrar till insynsskyddet. Förutom den härliga uteplatsen har ni även tillgång till föreningens grönskande innergård med bord och stolar samt en sandlåda för de små! Kanonbra läge invid Konstfack, med tunnelbanan tar det ca 12 minuter in till city och på cykel kommer du in till söder på samma tid.

Ett hem för hela familjen att trivas i, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Telefonplan

Att bo i Telefonplan

Expansivt och pulserande område

Telefonplan är expansivt och pulserande område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring 1940-1950-talet, främst som arbetarbostäder till LM Ericsson. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.

Nära till det mesta

Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna består främst av lägenheter.

Service i området

Här finns gott om mataffärer, restauranger, uteserveringar och ett utbud av förskolor. I området ligger pampiga Konstfack som sätter sin konstnärliga prägel på omgivningen.

Välkommen till din lokala mäklare på Telefonplan och vårt kontor på Liljeholmskajen!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.