Tellusgatan 17

Tellusgatan 17

Slutpris

7 350 000 kr


Telefonplan— Hägersten— Stockholm

Tellusgatan 17


Slutpris
7 350 000 kr

Telefonplan— Hägersten— Stockholm

Plats för hela familjen i 5:an med villakänsla

Tillfället för dig som söker en stor lägenhet vid Telefonplan är här! Bo centralt i genomgående lägenhet med villakänsla, ett modernt och färgsprakande hem om 126 kvm. Förutom de tre rymliga sovrummen och det moderna badrummet med tvättavdelning har bostaden även en uthyrningsdel med pentry och duschrum, det perfekta tonåringsrummet! Bostaden är präglad av flödande ljus via stora fönster i två olika väderstreck samt rymliga sällskapsytor. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matsal skapar sociala ytor som gjort för en stor familj och många vänner. På den generösa uteplatsen som ni når genom två in-och utgångar får ni plats med både loungesoffa, caféset och grill. Här står flera blomlådor med spaljéer som tillsammans med all grönska bidrar till insynsskyddet. Förutom den härliga uteplatsen har ni även tillgång till föreningens grönskande innergård med bord och stolar samt en sandlåda för de små! Kanonbra läge invid Konstfack, med tunnelbanan tar det ca 12 minuter in till city och på cykel kommer du in till söder på samma tid.

Ett hem för hela familjen att trivas i, välkomna på visning!


Boarea
126 kvm
Avgift
6 406 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-10-27

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Tellusgatan såldes av oss 2020-10-27. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Tellusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.