Amalias Väg 13

Amalias Väg 13

Slutpris

750 000 kr


Trästa/Bergby— Hallstavik— Norrtälje

Amalias Väg 13


Slutpris
750 000 kr

Trästa/Bergby— Hallstavik— Norrtälje

Hemtrevlig stuga med närhet bad och båtplats i idylliska Bergby!

Välkommen till detta ultimata sommarboende i en egen stuga om 28 kvm med stor härlig altan med sol hela dagen, utbyggd 2017 med bekvämt avstånd till bad, buss och båthamn.

Huset som byggts 1984 är vinterbonat och har renoverats löpande med bland annat genomgående nya ytskikt, nytt kök, ny altan mm. Här finner ni två rum med ljusa fräscha ytskikt och plats för dubbelsäng samt två "loftsängar" som går att montera ned. Mellan dom två rummen finns ett charmigt kök samt ett fräscht badrum med vattentoalett och dusch. Vägarna plogas undervintertid.

Från bostaden på en trevlig skogspromenad genom området om ca 400 m når man det fina badet vid vackra Väddö viken samt välordnade båthamnen med möjlighet att hyra båtplats. I området finns vackra strövområden, camping med utegym. Vid Bergby Gård finns Bed & Breakfast, padel, solljusterapi och musikkvällar. Vid vägen ligger busshållplats för buss mot Älmsta/Hallstavik och vid Grisslehamnsvägen ca en km bort ligger busshållplats för buss mot Grisslehamn/Norrtälje. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter med bil och 1,5 timme med buss. Från Hallstaviks busstation går det direkt bussar till Tekniska Högskolan.

Renoveringar för bostaden:
- Nya ytskikt i sovrum, kök och vardagsrum (2013)
- Ommålning av huset externt (2018)
- Altan tillbyggd av F.D ägare efter tillstånd av föreningen (2017)
- Ommålning av taket via föreningen (2020)
- Ommålning av södra gaveln och vindskiva (2021)
- Kittning av fönster samt målning av föreningen (2022)

Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

På 10 minuters bilfärds når man vackra sommarstaden Grisslehamn med populärt spahotell samt Eckerölinjens Ålandsfärja, även Älmsta nås på 15 minuter med väl-sorterad och renommerad ICA-butik samt populär 18 hålsgolfklubb. Hallstavik nås på 10 minuter och erbjuder stormarknad samt ett omtyckt utomhusbad för hela familjen samt en trevlig och välskött golfklubb med 18hålsbana.

Bostadsrättsföreningen Bergby bildades 1997 och innefattar 19 st mindre friliggande småhus i form av bostadsrätter, byggda 1984. Bostadsrättsföreningen har HSB Norra Stor- Stockholm som ekonomisk förvaltare. Andelsägande är okej med fördelningen 50/50, juridiska personer tillåts ej.
Varje bostadsrätt har en parkeringsplats intill sitt eget hus. Medlemmen ansvarar själv för att hålla rent och snyggt runt sin bostadsrätt enligt ordnings- och trivselregler.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 400 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Amalias Väg såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Amalias Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.