Gamlebovägen 5A / Hallstavik / Norrtälje

Mysig 2:a med balkong med eftermiddags- och kvällssol

Slutpris
745 000 kr
Boarea
58.8 kvm
Avgift
2 577 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gamlebovägen såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på gamlebovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallstavik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig 2:a med balkong i perfekt västerläge där man kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen. Nyrenoverat helkaklat badrum, rymligt kök samt stort sovrum som med lätthet rymmer en dubbelsäng om så önskas. Den stora hallen har gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett bra läge nära Hallstaviks centrum med allt vad centrumet har att erbjuda. Hallstavik erbjuder dels mataffärer, café, banker, systembolag och apotek.
Hallstavik har havet runt knuten för den båt intresserade, speedway, fina naturområden, biograf, golf och ett populärt utomhusbad.

Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Norrtälje och Stockholm. Busshållplatsen ligger på promenadavstånd från bostaden. Buss från Hallstavik till Norrtälje tar ca 48 minuter och med bil åker du till Norrtälje på ca 40 minuter. UL-bussarna tar dig till Uppsala på ca en timme.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.