Hammarskogsvägen 22

Hammarskogsvägen 22

Slutpris

2 700 000 kr


Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Hammarskogsvägen 22


Slutpris
2 700 000 kr

Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett och tre sovrum

Välkommen till detta härliga vinterbonade fritidshus om 65 kvm i bästa läge på en fin insynsskyddad naturtomt om 2 249 kvm med skärgårdskänsla, böljande släta berg i dagen, bastu och ett gästhus.

Huset har ett fräscht badrum med dusch, handfat och vatten/vacuum toalett, praktiskt arbetskök med vardagsrum i öppen plan samt tre bra sovrum varav ett har plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet når man den stora insynsskyddade altanen i soligt söderläge delvis under tak. Via altanen når man förråd om ca 10 kvm samt bastu och relax om ca 15 kvm via fina gångbroar i nautisk stil. På tomten finns även en fin gäststuga om ca 10 kvm med altan. Byggrätt enligt detaljplan är 80 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementbyggnad, attefallshus och friggebod. Alla husen i området har gemensamt åretruntvatten och avlopp för WC och BDT.

Den öppna och soliga naturtomten har böljande vackra släta berg i dagen som binds samman av gångbroar och stigar. Välordnad uppfart, en mindre del gräsmatta och lättskötta blommande buskar. Från tomten når man enkelt strandlinjen ca 350 m bort där det finns fina promenadvägar, badplats, och en mycket välordnad båthamn där båtplats ingår.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en båthamn med en plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år ett fint midsommarfirande och VM, -vägmästerskapen i fotboll. Stabil förening med mycket god ekonomi.

Välkommen till Hammarskogen


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
30 784 kr/år
Tomtarea
2 249 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hammarskogsvägen såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Hammarskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.