Häverö kyrkväg

Häverö kyrkväg

Slutpris

1 250 000 kr


Mörtö— Hallstavik— Norrtälje

Häverö kyrkväg


Slutpris
1 250 000 kr

Mörtö— Hallstavik— Norrtälje

Charmigt, hemtrevligt och välskött fritidshus med ett privat läge och vacker inramning av grönska!

Varmt välkommen till en charmig stuga med privatläge med vacker inramning av grönska som ger dig en känsla av en sommaridyll!

Möt lugnet i Häverö, på en stickväg som är sällan är trafikerad och med grannar på bekvämt avstånd. Området erbjuder vacker natur och cykelavstånd till närmaste bad.


Charmigt, hemtrevligt och välskött fritidshus med bevarade detaljer från förr, fördelat på ett plan med 2 sovrum, ljust och fräscht badrum renoverat 2009. Kök med matplats, stort och luftigt vardagsrum med mysfaktorn braskamin och utgång till den trevliga uteplatsen. Uteplats om ca 20m² med sol från lunch till kväll, vacker utsikt över natur och äng. Gott om plats för sällskapsmöbler samt en öppen spis ute med bra möjligheter att tillaga något gott eller tända en mysig brasa. Gäststuga om ca 15m² med förrådsdel i anslutning samt redskapsbod uppförd 2019 med bra förvaringsmöjligheter samt ett trevligt pumphus.

Trevlig trädgårdstomt om 3 949m² med blandad natur, skog och berg i dagen. Vacker inramning av berg och skog som utgör ett privat och lugnt läge, här kan man njuta av sommar i lugn och ro! Det är även en fantastisks plats för barn att leka på och låta fantasin flöda, bygga koja m.m. Trevligt promenad stråk runt området. Huvudägen plogas under vintertid, plats för 2-3 bilar på uppfarten.

Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område vilket ger chansen att bygga efter eget önskemål och skapa din egen oas! Visst lösre går att ta över vid önskan och överenskommelse med säljaren.


Vatten: Egen borrad brunn (sommarvatten)
Avlopp: BDT-avlopp med separett-toalett.

Från tomten är det ca 7,5 km till Bergby camping med badplats, möjlighet att hyra båtplats, kiosk och restaurang. SL-buss 643 trafikerar området ca 3,3 km bort och tar dig till Hallstavik och sedan vidare till Norrtälje, Älmsta eller Stockholm.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik.

Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

9 km bort hittar ni sommaridyllen Grisslehamns centrum med levande fiskehamn, med omtyckt ICA butik och ett antal trevliga sommarrestauranger. Vid norra hamnen ligger såväl Ångbåtsbryggans restaurang, samt den välkända Grisslehamns Marina med båthamn, restaurang, saluhall samt förstklassig minigolfbana. På denna sida av Grisslehamn njuter man av vacker solnedgång från bryggorna. Ovanför Fiskehamnen och färjeläget tronar Hotell Havsbaden med härlig SPA-avdelning och omtyckt restaurang med oslagbar utsikt över Ålands hav. Från hamnen går färja till Åland 2-3 gånger per dag och på ca två timmar når du den populära sommarön Åland. Sist men inte minst finner du i Grisslehamn Albert Engströmsgården som nu är museum och på vars gård Café Kalaset bjuder på godsaker. Vandrar du sedan ut till Albert ateljé, som tronar på klippudden, så finner du där en underbar sandstrand. Rikligt med aktiviteter för familjen finns att utforska. Den lokala föreningen GSK anordnar aktiviteter för både barn och vuxna. Vid Grisslehamnsmedborgarhus finns det både fotbollsplan och utegym. Tennis- och padelbana finns på bekvämt avstånd. Minigolf vid marinan och chokladbutik vidare ut på Singö. Omåttliga fina naturstråk för långa skogspromenader i närhet till fastigheterna.

Kommunikation finns via buss. Bussen går från Hallstaviks busstation och Älmsta busstation, buss 643. Från fastigheten är det ca 1,7 km till busshållplatsen Trästatavla. Resa till Hallstaviks busstation tar ca 25 min och till Älmsta busstation tar cirka 15 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje och Stockholm

Tillträde enligt överenskommelse - Ring för visning!


Boarea
42 kvm
Tomtarea
3 949 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Häverö kyrkväg såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Häverö kyrkväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.