Lindvägen 27

Lindvägen 27

Slutpris

1 500 000 kr


Centrala Hallstavik— Hallstavik— Norrtälje

Lindvägen 27


Slutpris
1 500 000 kr

Centrala Hallstavik— Hallstavik— Norrtälje

Charmig villa på populär adress!

Ta chansen att förvärva en charmig villa på barnvänlig- och central adress!

Charmig villa i gavel och lantligstil om 102 + 45m² belägen i lugnt område med gångavstånd till centrum och natur.

Huset är fördelat på två plan, på entréplan möts du av en välkommande hall med plats för hatthylla och kapphängare för ytterkläder, kontorsrum idag som går att nyttja som sovrum. Stort och luftigt vardagsrum med mysfaktorn vedspis med insats, Charmigt kök med matplats. En trappa upp erbjuds ett allrum som binder ihop samtliga rum på överplan, två gedigna sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med wc, dusch och handfat. En trappa ned möts du av en rymlig källare med goda förvaringsmöjligheter. Tvättstuga och torkrum med arbetsbänk. Tilläggsisolerat, nytt tak och dränerat 2009/10.

Grusad uppfart med plats för 1-2 bilar. Stor altan i sydvästläge med sol från lunch till kväll! Här är det perfekt att ställa fram grillen och avnjuta en trevlig middag med goda vänner och familjen.

Plan och lättskött tomt i gavel om 814m², gott om palts för odling, sport och lek.

På Lindvägen möts du av ett uppväxt villaområde av charmiga hus med naturen runt hörnet, perfekt boende för familjen eller för dig som söker lugn och ro! Uppskatta område med närhet till fina promenadstråk med vacker natur till aktiviteter för både barn och vuxna som t.ex. golfbana eller utomhusbad. Bekvämt avstånd till skola från förskola till gymnasium samt det vardagliga i Hallstaviks centrum.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde enligt överenskommelse, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/45 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
814 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Lindvägen såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Lindvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.