Parkvägen 1 / Handen / Haninge

2,5:a med attraktivt läge och HISS!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
5 769 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-07-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parkvägen såldes av oss 2019-07-22. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Parkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt boende med HISS där även ELEN ingår i månadsavgiften såväl som alla övriga driftskostnader. Detta utöver det unika centrumläget och närheten till samtlig service gör detta boende optimalt och enkelt för den bekväma köparen.
Lägenheten är belägen på våning 1 med härlig inglasad balkong och disponerar över 72,5 välplanerade kvadratmetrar och en planlösning som även erbjuder öppna sociala ytor. Bostaden är genomgående i fräscht skick med badrum renoverat 2017 samt utrustad med modern maskinell utrustning i både kök och badrum.
Till bostaden finns ett förråd och inom föreningen finns cykel och barnvagnsförråd, bastu, föreningslokal och övernattningsrum.

Brf Syrenen 1 är en välhållen förening där månadsavgiften har stått oförändrad sedan 2012. Föreningen har en mycket fin, välskött och ljus gård som central punkt. Där finns, förutom lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt bord och bänkar samt en nyligen iordninggjord boulebana. Från Brf Syrenen är det endast ett stenkast till flera handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum. Flertal gym som Sats och Nordic Wellness finns i närheten och Torvalla bad och ishall endast 10 minuters promenad bort. Naturreservatet och sjön Rudan är beläget strax intill där Haningeborna gärna utövar diverse fritidsaktiviteter sommar som vintertid.
Strax intill finns även Haninge närsjukhus såväl som busshållplats som tar dig ända in till Gullmarsplan och Nacka. Med pendeltåget nås Nynäshamn och Stockholm Central inom 30 minuter.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration