Rökärrsvägen 3

Rökärrsvägen 3

Slutpris

6 200 000 kr


Kolartorp— Handen— Haninge

Rökärrsvägen 3


Slutpris
6 200 000 kr

Kolartorp— Handen— Haninge

Villa med unikt fristående uterum, spännande trädgårdsmiljö, stort garage & hörntomt utan insyn!

I lugna och populära Kolartorp hittar ni detta familjevänliga boende på stor tomt(1720 kvm) med gräns mot skogen.

Det iögonfallande trädäcket i flera nivåer med stensättningar och fristående uterum har ett privat läge med utsikt över den angränsande skogen. Här kan man njuta av områdets lugn och den rofyllda omgivningen inspirerar till trevliga grillkvällar, stora sammankomster med familj och vänner och varför inte ett dopp i spabadet! Utgång från vardagsrum ligger i perfekt harmoni med uteplatsen som skapar naturliga mingelutrymmen.

På entréplan finns förutom tvättstuga med separat ingång, badrum, tre sovrum, stort kök och ett rymligt vardagsrum med kamin. Från hallen nås det delvis inredda och isolerade övre planet som inrymmer ett stort sovrum mot gaveln och ett rum förberett med avlopp för dusch/wc. Övre plan inrymmer en stor oisolerad del som är tänkt som framtida allrum vilket lämnar stor frihet åt en köpare.

Stenpartiet vid altanen och den stora, plana gräsmattedelen väcker fantasin hos den med gröna fingrar och här finns gott om plats för uppförande av växthus, trädgårdsland, Attefallshus eller studsmatta. Löpspår, mountainbikespår och milslånga strövområden ligger bokstavligen ett stenkast bort. I närområdet finns även flertalet lekplatser och en barnvänlig badplats med sandstrand, flotte och brygga.

Varmt välkommen till en upplevelse på plats där en familjs behov av väldisponerade ytor, bra kommunikationer, närhet till skola, förskola och service möter en fantastisk natur.


Boarea/biarea
118/70 kvm
Driftkostnad
47 050 kr/år
Tomtarea
1 720 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.