Sök Meny
Visningar
 • Måndag 23 januari 17:45-18:15

  Öppen visning / Varmt välkommen!

 • Söndag 22 januari 12:00-12:45

  Öppen visning / Varmt välkommen!

Boka visning
Handen / Centrala Handen
Vallavägen 3
Utgångspris: Kalkyl 1 950 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 90,5 kvm
Avgift: 5 827 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Handen - Centrala Handen / Vallavägen 3

Välplanerad 3/4:a med en underbar balkong!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3/4:a med ett av områdets bästa lägen endast två trappor upp i huset! Belägen i lugnt kvarter i populär förening med gångavstånd till utmärkta kommunikationer, affär och alla bekvämligheter som man kan behöva. Lägenheten har en utmärkt planlösning med två fräscha badrum från 2011, stor hall och två sovrum som med enkla medel kan göras om till tre sovrum. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och här finns dessutom den stora mysiga balkongen med en trevlig utsikt och ingen insyn. Trevligt kök med gott om förvaring samt arbetsyta. Varmt välkomna till Vallavägen 3 i Centrala handen!


Köksinspiration

Provmöblera
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Sovrum 1 / Kan bli två sovrum
Sovrum 1 / Kan bli två sovrum
Sovrum 2 / Master bedroom
Sovrum 2 / Master bedroom
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Matplats
Matplats
Kök/matplats
Kök/matplats
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Duschrum
Duschrum
Fasad
Fasad
Lekpark
Lekpark
Planskiss
Planskiss
Alternativ planskiss
Alternativ planskiss
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  - HALL Stor hall med gott om plats för avhängning samt förvaring tack vare ett flertal praktiska garderober. Ljusa väggar och laminatgolv. - SOVRUM 1 / MÖJLIGHET TILL YTTERLIGARE ETT SOVRUM Idag disponeras det som ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, garderober samt annat möblemang. Dörren finns kvar för de som vill sätta upp en vägg för att skapa ytterligare ett sovrum. - SOVRUM 2/ MASTER BEDROOM Stort härligt sovrum med trevligt ljusinsläpp och praktiska garderober längs hela väggen. Ljusa väggar och laminatgolv. - VARDAGSRUM Ljust vardagsrum med generösa ytor och utgång till den härliga balkongen i söderläge. Ytskikten består av parkettgolv, ljusa väggar och en svart fondvägg. - BALKONG Underbar balkong i söderläge med utsikt mot dunge och lekpark. Ingen insyn från grannar samt förmiddags- och eftermiddagssol. - KÖK Välplanerat kök med vita skåpsluckor, gott om arbetsyta samt förvaring. Matplats för ca 4-6 personer. Vitvarorna består av: Kyl, frys, spis, ugn, fläkt, diskmaskin. - DUSCHRUM Helkaklat fräscht duschrum som renoverades 2011 med wc, handfat, spegelskåp och duschhörna. - BADRUM Stort härligt badrum som renoverades 2011 med wc, handfat, handdukstork, hörnbadkar och tvättmaskin. Här finns dessutom ett inbyggt torkskåp som är mycket praktiskt för upphängning av tvätt. - ÖVRIGT Till lägenheten tillhör ett förråd.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  90,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum (max 4 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1965-68
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
TV- och Internetanslutning
 • Comhem & Ownit
Bilplats/Övriga byggnader
 • Inom området finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser. Garagen är byggda på eller vid parkeringsytor med ca 500 uppställningsplatser. Kontakta föreningens ekonomiska förvaltning HSB om du vill hyra en parkeringsplats eller ett garage. Pris för parkeringsplats från ca 250 kr.
Ekonomi
 • Avgift
  5 827 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  I månadsavgiften ingår: Bredband, kabel-tv, värme och vatten
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel av årsavg.
  0,10703
 • Andelstal insats
  0,10703
 • Planerade avgiftsändringar
  Planerad avgiftshöjning är 3% vartannat år. Nästa höjning blir 2018
Föreningen
 • Benämning
  Brf Loke HSB. I föreningen finns 637 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Loke är en stor bostadsrättsförening med stora och öppna ytor om ca 130 000 kvm. Bostadshusen byggdes mellan 1965 och 1968. Det är 28 fristående eller sammanhängande byggnader i fyra våningar. BRF Loke består av 637 lägenheter, 209 garageplatser varav 6 MC-platser, 427 parkeringsplatser varav 6 motorvärmarplatser och 10 husvagnsplatser. Det finns även ett antal uthyrningsbara lokaler varav en affär/butik – idag ICA Nära. För mer info, vg besök föreningens hemsida; www.brfloke.se
 • Kommande renoveringar
  2016: Åtgärd av korrosion på vissa balkonger och gavlar orsakad av en naturlig betongoxideringsprocess (karbonatisering). Experter anlitades för att få bättre grund och förslag till åtgärder. Det är bekräftat att ingen fara för människor eller egendom förekommer men korrosionen måste hanteras. 2016: OVK besiktning 2016: Tvättstugerenovering Vallavägen 31
 • Gjorda renoveringar
  Större renoveringar utförda de senaste 5 åren: 2014: Två lokaler görs om och säljs som bostadsrättslägenheter 2014: Tvättstugerenovering Vallavägen 49 2012-2013: Ventilation 2011: Trapphusbelysning 2010-2011: Ventilation 2010: Relining av köksstammar
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till BRF Loke hör åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis mattor, filtar, täcken och överkast. Som medlem har man även tillgång till cykelrum samt barnvagnsrum. Inom föreningens grönområden finns lekplatser med EU-anpassade lekredskap. Här finns också två fotbollsplaner samt två mindre bollplaner. I föreningens område finns även fem grillplatser. De är belägna på innergårdarna vid Sleipnervägen 5-15, 33-49, 61-75, 83-95, i rondellen vid Sleipnervägen 83-95 samt vid Vallavägen 19-23 i skogsdungen nedanför fotbollsplanen. Observera att det ej är tillåtet att grilla på balkonger/uteplatser. Till lägenheten hör ett förråd.
Området
 • Här bor du i ett centralt och lugnt läge i tätort med komplett och närliggande utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att promenera till Haninge centrum med ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I direkt anslutning till bostaden finns ICA Nära som också är ombud för Posten. Dessutom finns Valla Livs, kiosk, pizzeria och värdshus samt ett gatukök. I området finner du även fantastiska strövområden i närheten som exempelvis Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark. Nära Handens pendeltågsstation ligger Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns motionsspår och vandringsleder och flera badplatser.
 • Kommunikationer
  Utmärkta kommunikationer erbjuds med pendeltågstrafik till Stockholms Central (ca 25 min) samt Nynäshamn. Bra busskommunikation erbjuds till kommunens övriga områden samt Gullmarsplan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.