Melongatan 14

Melongatan 14

Slutpris

1 920 000 kr


Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Melongatan 14


Slutpris
1 920 000 kr

Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Välplanerad 2:a med inglasad balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa på Melongatan 14! Denna lägenhet erbjuder en modern och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Köket är mycket rymligt och välutrustat med mycket förvaringsutrymme., har gott om plats för bekväma möbler och inbjuder till social samvaro eller avkoppling. En av lägenhetens mest attraktiva funktioner är den inglasade balkongen, som ger möjlighet att njuta av utomhusmiljön oavsett väder. Balkongen erbjuder en fantastisk utsikt och är perfekt för att njuta av morgonkaffet eller för att koppla av efter en lång dag. Badrummet i denna lägenhet är elegant och praktiskt, med helkaklade väggar och golvvärme. Det finns gott om utrymme för förvaring och badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort och rymligt, med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här finns utrymme för att skapa en avkopplande och personlig atmosfär. Parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten och ger en enhetlig och elegant känsla. Hiss finns och till lägenheten hör ett förråd. Föreningen är välskött med god ekonomi.

Detta boende finns centralt i Hässelby Strand med gångavstånd till närmaste tunnelbana, men ändå så pass avskiljt att du kan njuta av den tystnad och lugn som råder över området. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid Mälaren! Med en kort promenad når du Grimsta naturreservat och inom några minuter med tunnelbanan är du vid Vällingby Centrum.

Kontakta mäklaren Patrik Lidholm för visning eller om du har några frågor!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 591 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-07-02

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Melongatan såldes av oss 2023-07-02. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Melongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.