Astrakangatan 111

Astrakangatan 111

Slutpris

2 500 000 kr


Hässelby - Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

Astrakangatan 111


Slutpris
2 500 000 kr

Hässelby - Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

ACCEPTERAT PRIS! Unik fyra i gavelläge med burspråk i perfekt solläge.

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen in till denna rymliga och ljusa fyra på bra adress med endast en trappa upp. När du kliver in genom dörren har du en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter samt en garderob för annan förvaring, intill ligger även bostadens toalett. När du går vidare in i bostaden kommer du till den inre hallen som är perfekt för extra förvaring eller för den som har behov av att sätta upp ett hemmakontor. Intill ligger två av bostadens stora sovrum. I båda sovrummen finns det gott om plats för både dubbelsäng och andra möbler. Sovrummen fick nya golv och ytskikt 2016. In vid sovrummen ligger badrummet som är helkaklat med värmegolv och med rymlig dusch och egen tvättmaskin som stambytes 2012. Efter badrummet kommer du in i hjärtat av bostaden det stora, ljusa och öppna vardagsrummet med ett burspråk som ökar ljusinsläppet och ger en naturlig plats för ett matbord. Här har du ett original golv av ek i holländskt mönster som slipades upp 2016. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong i perfekt eftermiddags och kvällssol läge.
Köket är smart planerat med gott om förvaring och goda arbetsytor. Intill köket ligger det tredje sovrummet som även går att disponera som matrum.

Här bor du i en bra förening med en trevlig innergård med egen lekpark och grillplats. Föreningen har även ett flertal cykelrum och tvättstugor samt en föreningslokal. Ekonomin i föreningen är bra med bland annat ett flertal hyresrätter som är ett dolt kapital i föreningen.

Lägenheten är beläget i ett lugnt område med ett flertal grönområden och parker i närheten. Det finns även god kommunikation till tunnelbana och pendeltåg samt närliggande Vällingby centrum.


Boarea
93 kvm
Avgift
5 691 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2022-07-10

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Astrakangatan såldes av oss 2022-07-10. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Astrakangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.