Hundlokegränd 26

Hundlokegränd 26

Slutpris

2 480 000 kr


Hässelby— Stockholm

Hundlokegränd 26


Slutpris
2 480 000 kr

Hässelby— Stockholm

Stilren trean i Lövsta Allé med inglasad balkong!

I hjärtat av Lövsta allé finner ni denna trea på 59kvm med inglasad balkong som blir som ett extra rum att njuta i. Bostadens halvöppna planlösning, kök och vardagsrum bjuder in till social umgänge och härligt ljusflöde från två vädersträck som ger utrymme för fri möblering med genomgående parkettgolv i alla rum. ljusa köket har goda arbetsytor och är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Två sovrum var av ett större med plats för dubbelsäng och ett mindre sovrum eller kan användas som ett kontor.Låg avgift i en stabil förening med en genomtänkt ekonomisk plan. Ett gediget varmförråd finns att utnyttja. Garage finns att hyra.
Två sovrum, ett kök med vita köksluckor i hög kvalité och ett helkaklat badrum. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som bidrar till ett Genomgående ekparkett i alla rum.

Lövsta allé i Hässelby har närhet till förskola, parker, restauranger, matbutiker, gym, naturområden och kommunikationer. Närhet till Grimsta naturreservat och bad via bland annat Maltesholmsbadet och Kaananbadet. I Vällingby Centrum erbjuds stort utbud av butiker, service och handel.


Boarea
59 kvm
Avgift
3 726 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-03

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Hundlokegränd såldes av oss 2021-03-03. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Hundlokegränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.