Maltesholmsvägen 154 / Hässelby Strand / Hässelby / Stockholm

Bostadsrätts lokal säljes i Hässelby Strand med 250m till vattnet!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
5 884 kr/mån
Totalareal
104 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maltesholmsvägen såldes av oss 2020-03-31. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Maltesholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lokal/lägenhet om 104 kvm som du kan bygga om till 2 bostadsrätt säljes i populära BRF Maltesholm. Bygglov måste ansökas om.
Lägenheten har nu 3 rum och ett kök och 2 st toaletter. Jätte stora fönsterpartier längs med hela lägenheten som gör lokalen väldigt ljus.

Maltesholmsvägen 154 ligger ca 250 meter från Mälarens strandkant och strandpromenaden som anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom är idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd.
Ett stenkast från lägenheten finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.