Mirabellbacken 5

Mirabellbacken 5

Slutpris

2 000 000 kr


Hässelby strand— Hässelby — Stockholm

Mirabellbacken 5


Slutpris
2 000 000 kr

Hässelby strand— Hässelby — Stockholm

Välkommen till denna 2,5a om 58kvm med egen separat entré! Bostaden erbjuder en stor hall som gör det möjligt att inreda en kontorsdel eller walk-in closet. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Fullutrustat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Invid fönstret finns plats finns för matgrupp. Socialt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Plats finns för soffgrupp och annat möblemang. Härifrån när du utgång till den trivsamma balkongen. Bostadens rogivande sovrum erbjuder plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Till lägenheten hör två stycken förråd, tvättstuga finns i huset.

Bostadsrättsförening Mirabellen är en av Hässelbys största och mest välskötta föreningar. Bostaden är belägen i trivsamma Hässelby Strand med några minuters gångavstånd till Mälaren och Maltesholsmbadet. Strandpromenaden vid Mälaren anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom som idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Ett stenkast finner ni Hässelby Strands serviceutbud och tunnelbanestation. Tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 515 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 / Entréplan (Hiss finns)
Såld
2022-01-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.