Ladviksvägen 78

Ladviksvägen 78

Slutpris

12 250 000 kr


Herräng— Norrtälje

Ladviksvägen 78


Slutpris
12 250 000 kr

Herräng— Norrtälje

Unikt sjöställe mitt i naturreservat

Välkommen till detta fantastiska hus byggt 2003 om 190 kvm med milsvid utsikt över Singöfjärden helt privat beläget utan grannar på en vacker trädgårdstomt om 4267 kvm mitt i Laduddens naturreservat.

Den högt och soligt belägna tomten ligger helt privat utan grannar och insyn som sista hus på en återvänds väg i Laduddens naturreservat. Här finns stora öppna gräsytor, fina stensättningar, en del släta berg i dagen, ordnade gångar stora altanytor i alla väderstreck och vackert blommande syrener, jasmin, pioner, rosor m.m. Längs strandlinjen finns en rejäl stenkistebrygga (på servitutsmark) med skyddad båtplats och härliga bad både sommar och vinter. Här finns också en vacker strandäng som sköts av fastighetsägaren med vår och sommarblommor samt den vackra unika naturen i naturreservatet som bjuder på både blommor, bär och svamp.

Huset som uppförts 2003 har genomgående hög modern standard men har samtidigt det klassiska utseendet hos en äldre skärgårdsvilla. Redan när du öppnar entrédörren möts du av den fantastiska utsikten rakt igenom husets öppna planlösning. Det stora vardagsrummet i öppen plan mot köket bjuder på enastående utsikt genom 9 fönster mot havet och en matplats i burspråk med utgång till altanen mot vattnet. Köket har en klassisk vedspis, ljusa fräscha ytskikt och fina arbetsytor med vacker havsutsikt. Här finns även allrum med balkong, två fina badrum, tvättstuga och 4 rymliga sovrum med ljusa moderna ytskikt.

På tomten finns ett gästhus om ca 40 kvm med både allrum med braskamin, kök, badrum och två sovrum samt sovloft. Även från gästhuset är havsutsikten magnifik, och även här finns en altan mot havet. Här finns även ett garage, med carport och förråd om totalt ca 40 kvm samt en härlig vedeldad bastu längs stigen ner till bryggan.

Från Ladudden når man direkt ut i en vacker skärgård med sommaridyller som Grisslehamn, Öregrund och Östhammar inom enkelt räckhåll, men även vackra badöar med släta klippor och vackra lena sandstränder. Här hittar man avskildheten och lugnet, för sig själv eller hela stora familjen. Helt privat beläget med brygga, bad, bastu och gästhus för sex-sju personer är det här det perfekta stället att samlas till midsommar, semester eller kanske kräftskivan.

Inventarier och trädgårdsutrustning kan ingå efter överenskommelse.

Välkommen till visning!
Förbokning är ett krav. Önskas enskild visning kontakta mäklaren.


Boarea/biarea
190/13 kvm
Driftkostnad
34 959 kr/år
Tomtarea
4 267 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ladviksvägen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Ladviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.