Hensviksvägen 7

Hensviksvägen 7

Slutpris

1 500 000 kr


Hensvik— Herräng— Norrtälje

Hensviksvägen 7


Slutpris
1 500 000 kr

Hensvik— Herräng— Norrtälje

Nyrenoverat utan insyn

Längst in på en återvändsgata i helt privat och insynsskyddat läge ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 64 kvm med vattentoalett och renoverat badrum på en stor tomt om 4400 kvm med plana gräsytor.

Huset har renoverats löpande sedan 2014 med bland annat, ny trossbotten, nya V/A anslutningar, nytt kök, nytt badrum, samt ny målning inne och ute. Här finner vi ett fint nyrenoverat badrum med kakel & klinkers, dusch, badkar, tvättmaskin, handfat och vattentoalett. Vardagsrummet bjuder på stora glasytor och utgång till altanen samt murad öppen spis och ljusa ytskikt i öppen plan mot det nyrenoverade köket. Två bra sovrum där det ena har plats för både garderobsvägg och dubbelsäng.

Den stora tomten ligger längst in på en återvändsväg och är helt privat och insynsskyddad. Här finns plana gräsytor för lek och spel, en del skog och berg i dagen samt ett gästhus som sett sina bästa dagar.

Ca 3 km till Herräng där det finns en populär marina med restaurang, affär med post- och apoteksombud, bad, m.m. Till buss mot Hallstavik, Hensviks vägskäl SL642 ca 250 m, från Hallstavik (linje 639) direktbuss till Stockholm.


Boarea
64 kvm
Driftkostnad
21 336 kr/år
Tomtarea
4 400 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hensviksvägen såldes av oss 2021-08-14. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Hensviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.