Lömans väg 11

Lömans väg 11

Slutpris

3 370 000 kr


Herräng— Norrtälje

Lömans väg 11


Slutpris
3 370 000 kr

Herräng— Norrtälje

Påkostat fritidshus med havsnära läge och egen båtplats!

Sällan skådad chans att förvärva en unik stuga i oslagbart läge med gångavstånd till havet med fin bad-och klippstrand!

Unik stuga om ca 58+30 m² fördelat på ett plan med en stor inglasad uteplats med ett trivsamt utekök. På fastigheten finns två rymliga gäststugor där den ena har både pentry och toalett och den andra pentry. Huvudhuset är smakfullt inrett där köket är centralt placerat. Här finns två sovrum där det stora har en egen stor klädkammare. Huset har ett separat duschrum och en separat WC med vattentoalett. Från vardagsrummet når man ut till den stora härliga altanen. Fiber är indraget i huset.
Stor och luftig tomt i avskilt läge som gränsar mot allmänningen. Här får du njuta i fred och kan lätt koppla av. Huset är placerat på en bergsknalle och ger fin höjd, stor altan i bästa solläge och gott om plats att ta emot många gäster i de två rymliga gästhusen. Tomten har flertalet vackra växter och blommor som ger vacker omgivning till stugan.

Det är ca 700m till båtplatsen (via servitut). Här är du ute i skärgården på första roddtaget och får uppleva en förtrollande vacker skärgårdsmiljö. Har man en större båt kan man hyra båtplats på marinan i Herräng där man även kan få hjälp med båtupptagning och service. I området finns elupplyst motionsspår.

Herrängs fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina stråk med välordnade spring-/gångspår, ett mycket speciellt slagghögsområde som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.
Kommunikation finns lättillgänglig via buss, bussen går från Herräng. Det är ca 1 mil till Hallstaviks busstation och tar cirka 10 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Hallstavik har ett omtyckt utomhusbad och det nybyggda inomhusbadet, golfbana(se bifogad länk) bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, systembolag, skolor och förskolor m.m.

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
58/30 kvm
Driftkostnad
22 880 kr/år
Tomtarea
2 153 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Lömans väg såldes av oss 2022-04-06. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Lömans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.