Apelvägen 1B / Huddinge

Rymlig och öppen 2,5a med en stor, lättmöblerad och inglasad balkong

Slutpris
3 460 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
5 686 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Apelvägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Apelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apelvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig och öppen lägenhet i riktigt bra skick. En modern 2,5 (3rok) med stora sällskapsytor, fräscha ytskikt och stor balkong. Den perfekta lägenheten för dig som söker ett +55 boende!

Lägenhetens kök är stort, fräscht och välplanerat och har generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet, som är ett rymligt, öppet och ljust rum med tapetserade väggar och parkettgolv. Badrummet är praktiskt och fräscht och erbjuder toalett, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har plats för matbord, stolar och plats för soffgrupp.

BRF Asken i Huddinge är en stabil förening med +55 boende som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, hobbyrum, parkeringsplats och soprum. I månadsavgiften om 5686 kronor ingår bredband, tv och värme.

Snabbväxande Centrum är det perfekta området för dig som letar efter ett +55 boende. Omgivningen andas småstad och kärnan i Huddinge består av ett klassiskt centrum med butiker och olika typer av service. Här bor du lugnt och tryggt område. Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.