Arrendatorsvägen 7 / Centrala Huddinge / Huddinge

Kvadratsmart och charmig tvårumslägenhet med centralt läge

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 040 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arrendatorsvägen såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Arrendatorsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Huddinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tvårummare om 44 kvadratmeter i omtyckta Centrala Huddinge. Här hittar du en kvadratsmart, charmig och karaktärsfull vindsvåning med lättmöblerade rum och fönster i flera väderstreck. Dessutom erbjuder bostaden optimal planlösning och fint ljusinsläpp.

Här välkomnas vi av en trevlig och funktionell hall, och lite längre in finner vi ett praktiskt och tidstypiskt kök med ljusa väggar och rutigt golv. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och naturlig plats för soffa och soffbord. Lägenheten har ett sovrum och ett fräscht badrum som är utrustat med badkar, toalett, handfat och spegelskåp.

BRF Stångkorven är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga och parkeringsplats. I månadsavgiften om 3040 kronor ingår värme och vatten (Obligatoriskt tillägg utöver avgift om 100 kr/mån gällande bredband med 100 mbit).

Huddinge är en mycket populär förort till Stockholm. Här finns det man behöver vad gäller mataffärer, och till shopping, restauranger, caféer och barer inne i Stockholm kommer man lätt tack vare goda kommunikationer. Samtidigt innebär detta läge närhet till vackra grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.