Edsvägen 8, 2tr

Edsvägen 8, 2tr

Slutpris

2 150 000 kr


Huddinge

Edsvägen 8, 2tr


Slutpris
2 150 000 kr

Huddinge

Välplanerad 3:a på populära Edsvägen!

Acceptpris och flexibelt tillträde - Kontakta mäklaren för visning! På lugna och populära Edsvägen i centrala Huddinge finner ni denna välplanerade 3:a! Fönster åt tre håll och utan insyn, med härlig grönska åt det ena hållet och föreningens vackra gårdar och parkering åt det andra. Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som tar in rikligt med ljus. Från vardagsrummet når ni ett av två sovrum som skiljs av via transparenta skjutdörrar för optimalt ljusflöde. Genomgående för bostaden är de utmärkta förvaringsmöjligheterna i såväl platsbyggda garderober som klädkammare. Det helkaklade badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare och stambyttes 2008. Modernt och tilltalande kök som har fullgod maskinell utrustning och plats för större matbord. Fönstret ut mot grönskan över köksbänken är fantastisk, det här måste vara lägenhetens härligaste plats!

Äkta Brf som äger sin mark. Ekonomin är välskött och de stora renoveringarna är gjorda i relativ närtid.

Lägenheten har ett bra läge i ett lugnt område precis intill Huddinge centrum med alla bekvämligheter som shopping, matvaruhandel, restauranger, caféer och kommunikation via både buss och pendeltåg. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som orientering, kanotpaddling, golf, ridning och vintertid även utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. Välunderhållen och representativ fastighet med hiss och förråd till lägenheten.


Boarea
61.3 kvm
Avgift
4 302 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-21

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Edsvägen såldes av oss 2023-12-21. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Edsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.