Ekedals byväg 98

Ekedals byväg 98

Slutpris

1 525 000 kr


Ekedal— Huddinge

Ekedals byväg 98


Slutpris
1 525 000 kr

Ekedal— Huddinge

Sommarstuga där mycket av de stora renoveringarna är gjorda.

Välskött och moderniserat fritidshus i Ekedal. En av områdets bästa läge och med en av de större tomterna i området. Här har ägaren omsorgsfullt renoverat och skapat en unik atmosfär i huset.
Allrummet har en takhöjd upp till nock och ett loft för två bäddar, sovrum med plats för en säng och ett kök med plats för allt du behöver. Stora fönsterpartier ut mot husets trädäckade uteplats med en pergola. Den plana trädgårdstomten erbjuder även ett gästhus, redskapsbod och till huset hör även ett vidbyggt förråd/duschdel.
Taket lades om, huset målades, gästhuset isolerades, en redskapsbod byggdes samt en luft-luft värmepump installerades, allt 2019.

Traditionellt midsommarfirande uppskattas av stora som små i Ekedal. För den som inte önskar ha en egen toa lösning finns gemensamt sanitetshus i området. Sommarvatten från 1 maj-30 september. Sommartid betar både hästar och får i hagen bredvid. Närhet till både buss och badsjö i Ådran.

Välkomna på visning.


Boarea
25 kvm
Driftkostnad
16 200 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-07-20

Mäklarhuset Huddinge

Denna fritidshus på Ekedals byväg såldes av oss 2022-07-20. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ekedals byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.