Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Huddinge
Kansligränd 20, vån 9 av 10
Pris: Kalkyl 2 595 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 3 141 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 9 av 10 (Hiss finns)

Nyproduktion / Huddinge / Kansligränd 20, vån 9 av 10

Oerhört bra planerad trea högt upp i huset!

Perfekt planerad och mycket yteffektivt trea - ny fräsch lägenhet med härlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stilrena köket som ger utrymme för stora sällskap, till vardags så som till fest. Härligt ljust vardagsrum med mycket fönster. Ett större sovrum med många garderober och ett mindre sovrum mittemot. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Hall med bra utrymme för avhängning av ytterkläder samt en garderob. Mycket bra kommunikationer. Vid Kvarnbergsplan finns ett busstorg med förbindelser mot flera centrala knutpunkter, se mer detaljerat under fakta fliken. Här passerar också nattbussar hem direkt från Stockholm city. Pendeltåget från Huddinge centrum når Stockholm city på 16 minuter. Endast fem minuter bort med pendeltåget ligger Södertörns högskola. Om du föredrar att cykla i stället för att ta bussen finns det mycket bra cykelvägar som enkelt tar dig till dina favoritplatser i Huddinge. En av dessa är härliga Flottsbro Friluftsområde där du under vintertid kan njuta av skidåkning i Stockholms högsta skidbacke och på sommaren ta ett svalkande dopp vid strandbadet. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt som har närhet till både natur och stadsliv. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker i dec 2016. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Provmöblera
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  55 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Rum
  3 rum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har tillgång till 79 st. parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Av dessa parkeringsplatser är 6 st. tilldelade förskolan. Några parkeringsplatser för besökare kommer dessutom finnas. Kostnad 400 kr/månad.
Övrigt
 • ÖVRIGT Kvarnbergsplan och brf sågbäcken ligger cirka 800 meter från Huddinge centrum, i hörnet av Huddinge- och Lännavägen. En plats med närhet till goda kommunikationer, trevliga butiker och restauranger. Kring Forelltorget och Sjödalstorget i Huddinge centrum flockas flertalet kläd- och mataffärer med allt från mindre specialbutiker till större kedjor, caféer, biograf, apotek och systembolag. Här kan du äta ute eller enkelt ta med middagen hem. Huddinge kommun som är en del av halvön Södertörn, är till tredjedelen fylld av naturreservat. Med sin unika natur av vidsträckta sjöar och djupa skogar är det ett utmärkt friluftsområde för både löprundor med utomhusgym, promenader och bad. Kombinationen av en fantastisk natur och närheten till storstad är vad som gör Kvarnbergsplan unikt. Huddinge har ett stort och varierat kulturutbud med populära årliga arrangemang. Däribland festivaler, föreställningar och Huddingedagarna med "Huddinge jazz och blues", som är en folkfest för alla musikälskare. Under september anordnas "1000 meter konst" där alla deltagare ställer ut sina alster ända fram till Fullersta Gård. Vid Kvarnbergsplan finns ett busstorg med förbindelser mot flera centrala knutpunkter, bland annat 703 mot Huddinge centrum, 710 mot Stuvsta, Skärholmen och IKEA i Kungens Kurva, 744 mot Högdalen, 742 mot Huddinge sjukhus och Skogås. Här passerar också nattbussar hem direkt från stan. Pendeltåget från Huddinge centrum når Stockholm city på 16 minuter. Endast fem minuter bort med pendeltåget ligger Södertörns högskola. Om du föredrar att cykla i stället för att ta bussen finns det mycket bra cykelvägar som enkelt tar dig till dina favoritplatser i Huddinge. En av dessa är härliga Flottsbro Friluftsområde där du under vintertid kan njuta av skidåkning i Stockholms högsta skidbacke och på sommaren ta ett svalkande dopp vid strandbadet.
Ekonomi
 • Avgift
  3 141 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Hushållsel (ca 159 kr/månad) och varmvatten (ca 122 kr/månad) debiteras separat efter faktisk förbrukning.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,64360
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Telia TV-Lagom, bredband och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Sågbäcken.
 • Allmänt
  FÖRENING Brf Sågbäcken vid Kvarnbergsplan kommer få 171 bostadsrätter med bra genomtänka planlösningar från 1-4 rum och kök (29-75 kvm) och kommer bestå av fembyggnader med 4 trapphus, 5 - 10 våningar som byggs kring en mysig grönskande innegård. Fyra separata hus för lägenhetsförråd, cyklar och återvinning på gården. Lägenhetsförråden finns på vindsvåningen alternativt i gårdshuset. Väderskyddad cykelförvaring på gården. Sopnedkast på gården, nedgrävda behållare för hushållssopor. Tre behållare varav en för kompost. Varje lägenhet förbereds för leverans av telefon och bredband. Postboxar finns i anslutning till entréplan och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Föreningen har tillgång till 79 st. parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Av dessa parkeringsplatser är 6 st. tilldelade förskolan. Några parkeringsplatser för besökare kommer dessutom finnas. För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.