Patron Pehrs Väg 32 / Huddinge

Välplanerad lägenhet i populära Brf Trädgården!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
5 662 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Patron Pehrs Väg såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Patron Pehrs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Patron Pehrs Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bättre än så här kan det inte bli. Det lugna läget men ändå centrumnära, gör att Patron Pehrs väg genom åren är en av Huddinges attraktivaste adresser.

Förutom ett fantastiskt läge erbjuder bostaden två rum, en klädkammare som med enkelhet skulle kunna inrymma ett hemmakontor eller barnkammare, ett kök stort nog för middagsbjudningar för familj och vänner samt ett stort badrum! Dessutom avnjuts sommarvärmen med fördel på den inglasade balkongen. Passa på att sätta din egen prägel på en optimalt planerad lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.