Runvägen 6 / Huddinge

Välplanerad 2:a i hus med HISS

Slutpris
1 815 000 kr
Boarea
39,5 kvm
Avgift
2 295 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Runvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Runvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huddinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en fantastisk utsikt från våning 4 , bekvämt belägen i hus med hiss, finns denna optimalt planerade 2:a med grundligt renoverade ytskikt 2019, stamrenoverat badrum samt en möjlighet för köparen att själv planera sitt drömkök. Välplanerade kvadratmetrar, inbyggda garderober, vinds och källarförråd samt föreningsfaciliteter som innefattar föreningslokal, övernattningsrum och tvättstuga är något för dig som ställer höga krav på ditt boende.
Här bor du centralt i Huddinge alldeles intill utmärkta kommunikationer i en förening med en av Huddinges lägsta avgifter samt med de stora renoveringsarbetena bakom sig så som takbyte, stambyte, fina fasader och nya fönster. Närheten till Huddinge centrums breda service och shoppingutbud är påtaglig såväl som till natur och fritidsintressen.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Huddinge

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.