Terapivägen 18 F / Flemingsberg / Huddinge

Välplanerad, stor och insynsskyddad femma med uthyrningsdel

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
7 921 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på terapivägen såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på terapivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flemingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna femma finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är välplanerad, stor och insynsskyddad och har uthyrningsdel med egen igång och fönster i flera väderstreck. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 

Flemingsberg är en mycket expansiv del av Huddinge, en mycket omtyckt förort till Stockholm. Här bor du alldeles intill Karolinska Universitetssjukhuset/högskola och Flemingsbergs station ligger endast en kort promenad bort. Dessutom tar du dig enkelt till butiker så som ex. Ica Maxi.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.