Terapivägen 18E

Terapivägen 18E

Slutpris

1 650 000 kr


Flemingsberg— Huddinge

Terapivägen 18E


Slutpris
1 650 000 kr

Flemingsberg— Huddinge

Smart planerad bostad med inglasad balkong i populära brf Grantorp!

Missa inte chansen att förvärva en kvadratsmart bostad att trivas i många år framöver!

I ett expansivt område i direkt närhet till goda kommunikationer, mataffärer och centrum hittar du denna tvårummare. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget kombinerat vardagsrum/kök med goda sällskapsytor genom den öppna planlösningen, ett badrum med badkar, wc och handfat. Lägenhetens sovrum inrymmer med enkelhet en stor säng utan att tumma på öppenhet. Det finns fast förvaring i garderober längsmed ena väggen. Möblerbar hall, där du kan välja att ha garderobsförvaring eller sittmöbel. Bostaden har dessutom en trevlig inglasad och insynsskyddad balkong som vetter mot en skogsdunge.

Mat och servicebutiker hittar ni i Flemingsbergs Centrum som ligger ca 5 minuters promenad bort, eller Huddinge Centrum (ca 5-10 minuter med Pendeltåg/Buss)
Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där många fjärrståg och pendeltåg stannar. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Vidare finns det förbindelser mot Haninge, Tumba, Hallunda, Skogås och Hagsätra.
Det är även bara några få minuters promenad till Södertörns högskola och Huddinge sjukhus.

Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem (3 minuter), Linnéan Förskola Fritidshem (6 minuter), Annerstaskolan Grundskola (7 minuter) och Visättraskolan Grundskola (15 minuter) i närheten.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 874 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2021-10-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.