Gårdsvägen 53

Gårdsvägen 53

Slutpris

3 650 000 kr


Viksjö— Järfälla

Gårdsvägen 53


Slutpris
3 650 000 kr

Viksjö— Järfälla

Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiska parhus!

Upptäck ert drömhem på Gårdsvägen 53 i Viksjö! Detta underbara bostadsrätts parhus ligger i ett barnvänligt och lugnt område som erbjuder allt ni kan önska er. Hemmet har fyra rymliga sovrum, alla belägna på övervåningen tillsammans med badrummet. Det stora, ljusa vardagsrummet är husets hjärta och erbjuder gott om plats för avkoppling och sociala tillställningar. (Möjlighet finns att dela av rummet och göra ytterligare ett sovrum om behov finns.) Här finns även utgången mot baksidan och den härliga altanen som bjuder in till grillkvällar och sköna stunder utomhus. På entréplanet finns även kök, separat tvättstuga och gästtoalett (med möjlighet att installera dusch).
Kallvinden på ca 25kvm kan användas för förvaring. I förrådet på 7kvm som finns på tomten kan du förvara däck, cyklar och saker du inte vill ha stående utomhus.

Trädgården är en verklig dröm, med sin lummiga grönska. Här kan du bland annat upptäcka japanskt magnolia, silverpäron, pärlrönn, samt en vacker rosenbåge och mycket annat spännande så som krusbär, jordgubbar och rabarber. Den lilla gräsmattan inbjuder in till lek och rymmer en studsmatta om så önskas. På framsidan ramar en buxbomshäck in den lilla örtträdgården med gräslök, lavendel, timjan, oregano och mynta. Listan kan göras lång och den får du vid inflytt.

Gårdsvägen 53 är belägen i ett av Viksjös mest eftertraktade områden, känt för sin familjevänliga och lugna atmosfär samtidigt som det är kollektivnära. Närheten till skolor, förskolor och lekplatser gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. De närliggande grönområdena erbjuder fantastiska möjligheter till promenader och fritidsaktiviteter som skidbacke, golfbana, badhus, ishall och olika bollsporter exempelvis padel, tennis och fotboll. Inom cykelavstånd finns också Mälaren med flera badplatser samt populära Görvälns Slott.
Viksjö centrum ligger på promenadavstånd. Här finns flertalet restauranger, matbutik, apotek, vårdcentral m.m. Till Jakobsbergs centrum kan du promenera eller ta bussen, ca 5 min, och därifrån pendeltåget som tar dit till Stockholms city på endast 19 min. I din närhet finns även expansiva Barkarby handelsplats med en stor outlet, möbelvaruhus, butiker och det mesta man kan behöva.

Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem på Gårdsvägen 53. Välkomna på visning och låt er förtrollas av denna idyll med Bullerbykänsla. Brf Viksjö gård är en välskött förening med god ekonomi och låg belåning och består av 34st bostäder i form av parhus.

Välkommen på visning!
Johanna Blomster, Fastighetsmäklare, 073 231 38 07


Boarea
100 kvm
Avgift
6 120 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Järfälla

Denna parhus på Gårdsvägen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Gårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.