Hammarvägen 46

Hammarvägen 46

Slutpris

1 680 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Hammarvägen 46


Slutpris
1 680 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Äntligen en stor och välplanerad 1:a till salu!

Välkommen till den perfekta 1:an, här bor du omgiven av lugnet och grönska i en stabil och eftertraktad förening . Väldisponerade kvadratmeter som erbjuder gott om sällskapsytor i form av separat matplats i köket, ljusa samt öppna utrymmen som bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Ett extra plus är den magiska balkongen som ligger mot den grönskande och lugna innergården som erbjuder en generös gräsplätt med grönskande häckar, en perfekt plats för att skapa många fina minnen.

Du bor i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver så som matbutiker, service, natur och bra kommunikationer. Med en kort promenad når du Jakobsberg centrum, önskar du ett större utbud kan du ta en bussfärd på ca 10 min så når du Barkaby handelsplats med bl.a IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, ICA Maxi samt Stockholm Quality Outlet.
Från Jakobsbergs Station kan du på ca 20 min ta dig in till citylivets puls med pendeltåget,
Här kommer du att trivas, välkommen hem!


Boarea
46.3 kvm
Avgift
2 820 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.