Hammarvägen 50

Hammarvägen 50


Järfälla

Hammarvägen 50Järfälla

Modern och ljus 2:a med inglasad balkong!

Nu saluförs en perfekt 2:a som utstrålar ljus, harmoni och modern elegans. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av stil och funktion. Lägenheten är belägen i en stabil förening med låg belåning! Här bor du i ett lugnt läge med närhet till natur, pendeltåg och shopping. Bredband ingår i avgiften.

Det moderna köket är både snyggt och funktionellt vilket gör matlagningen till en ren njutning och öppnar upp för möjligheten att skapa kulinariska mästerverk att bjuda vänner och familj till festliga stunder. Vardagsrummet är rymligt och ljust och här når du den inglasade balkongen i västläge, här kan du njuta av långa kvällar och se solen gå ned. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer lätt en dubbelsäng med sängbord. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar och klinker på golvet. Här finns plats för egen tvättmaskin.

Välkommen att uppleva denna fina lägenhet – där modern design, smart planering och en inglasad balkong i västläge möter en stabil förening med låg belåning.

Kontakta mig vid frågor eller varmt välkommen på visning!

Johanna Blomster, Fastighetsmäklare
Mäklarhuset Järfälla
073 -231 38 07


Boarea
52.9 kvm
Avgift
3 364 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Hammarvägen såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Hammarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad