Rondellen 12, 2tr / Kallhäll Centrum / Järfälla

2:a om 61 m² i Kallhäll centrum, balkong i bästa söderläge mot lugn innergård!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 885 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på rondellen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på rondellen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till välplanerad 2:a om 61 m² med ljusinsläpp från två håll. Balkong i bästa söderläge. Lugnt område och trevligt utformad innergård med skogsområde och en barnpool som är öppen på sommaren. Förråd, matkällare, hobbylokal som går att låna, tvättstuga samt cykelförråd finns allt via samma trappuppgång. På ett par hundra meter så finner du Kallhäll Centrum med livsmedelsbutik, klädaffärer, frisörer, bibliotek, vårdcentral och mycket mer! Även Kallhäll station inom ett par minuters promenad, där tågen tar ca 20min till Stockholm Central, även goda bussförbindelser och nära till påfart till E18. Nära till Mälaren och strandpromenad, grönområden, skolor och mycket mer. Visst renoveringsbehov. Snabbt tillträde möjligt.

Mycket uppskattad och välskött HSB-förening med otroligt låg belåning om 1584kr/kvm (2017).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration