Rondellen 12, 2tr / Kallhäll Centrum / Järfälla

2:a om 61 m² i Kallhäll centrum, balkong i bästa söderläge mot lugn innergård!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 885 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på rondellen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på rondellen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till välplanerad 2:a om 61 m² med ljusinsläpp från två håll. Balkong i bästa söderläge. Lugnt område och trevligt utformad innergård med skogsområde och en barnpool som är öppen på sommaren. Förråd, matkällare, hobbylokal som går att låna, tvättstuga samt cykelförråd finns allt via samma trappuppgång. På ett par hundra meter så finner du Kallhäll Centrum med livsmedelsbutik, klädaffärer, frisörer, bibliotek, vårdcentral och mycket mer! Även Kallhäll station inom ett par minuters promenad, där tågen tar ca 20min till Stockholm Central, även goda bussförbindelser och nära till påfart till E18. Nära till Mälaren och strandpromenad, grönområden, skolor och mycket mer. Visst renoveringsbehov. Snabbt tillträde möjligt.

Mycket uppskattad och välskött HSB-förening med otroligt låg belåning om 1584kr/kvm (2017).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Kallhäll

När du bor i Kallhäll så erbjuds närhet till Mälarens vatten, fina friluftsområden och Kallhälls centrum med butiker, restauranger, service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Här finns även goda bussförbindelser i norra och västra delarna av Stockholm.

Fritid och närservice

Mälarens vatten erbjuder småbåtshamn och fina badplatser bl.a vid Kallhällsbadet och Bonäsbadet. Vackra friluftsområden erbjuds vid Bolinder, Görväln, Ängsjö och vid Järvafältet. För den golfintresserade finns en fin golfbana i Viksjö alt fina banor i grannkommunen, Upplands-Bro. Gym, sporthall, simhall, ishall, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket är några andra sportaktiviteter som erbjuds i kommunen. Kallhälls centrum har service i form av butiker, restauranger, vårdcentral och tandläkare mfl. Önskas ett större centrum med ett jättestort utbud hänvisas du till Jakobsbergs centrum alt till Barkarby handelsplats där alla tänkbara butiker finns.

Kommunikationer

Pendeltåget trafikerar Kallhäll mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 20 minuter. Det finns även goda bussförbindelser. För mer information se www.sl.se. Är du bilburen så nås E18 mot Enköping alt Stockholm via Stäket eller Kallhäll. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm. Det är även lätt att ansluta till E4:an om så önskas.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i området, både kommunala och privata alternativ. För mer information se kommunens hemsida: https://www.jarfalla.se/forskolaochskola.4.21ecf32412f3454ebeb80003.html

Mäklarhuset - Ett smart val!

Mäklarhuset har ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.