Stuterivägen 2

Stuterivägen 2

Slutpris

3 500 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Stuterivägen 2


Slutpris
3 500 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Fin 3:a utöver det vanliga i Bovieran med tropisk trädgård och egen uteplats!

En stilren och genomgående bostad i ett helt unikt koncept, färdig att flytta in för Er med högt ställda krav.
Bovieran är ett av världens grönaste seniorboenden och är gjort för dig som är 55+. Här bor du i en miljö med klimat inspirerat från Franska rivieran och sköna naturupplevelser året runt. Dessutom med en trygghet och gemenskap utöver det vanliga!

Den gemensamma vinterträdgården är cirka 1600 kvm och är helt inglasad och tempererad. Bland palmer, näckrosdamm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. Här är det som lägst 16 grader, oavsett om det snöar, regnar eller blåser utanför. Den inglasade, tempererad och patenterade vinterträdgården är uppbyggd som en gigantisk solfångare. Temperaturen regleras automatiskt av en klimatanläggning som håller trädgården komfortabel att vara i året runt. Med samtalsvänliga soffgrupper, meditativa zoner, mysiga stigar och likasinnade grannar lever du här ett skönare, grönare och varmare liv. I vinterträdgården finns även en boulebana, motionsutrustning i fullgott skick, förråd och toalett. I föreningen finns även en gemensamhetslokal samt en fin gästlägenhet.


Boarea
86.8 kvm
Avgift
8 612 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Stuterivägen såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Stuterivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.