Alingsåsvägen 20 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Högst upp med underbar utsikt och balkong med kvällssol!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 329 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alingsåsvägen såldes av oss 2018-05-06. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Alingsåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade funkislägenhet med fönsterpartier i två väderstreck på attraktiva Alingsåsvägen, i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten rymmer ett stambytt badrum, ett renoverat modernt kök som är fullt utrustat, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i ett härligt västerläge!

Attraktiva Alingsåsvägen ligger i ett utmärkt läge i området med lummiga innergårdar mellan fastigheterna. Här finns möjligheter till trevliga grillkvällar. Endast ett stenkast från lägenheten ligger affärer och T-bana vid Finn Malmgrens Plan samt med kort gångavstånd till natursköna Nackareservatet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.