Finn Malmgrens väg 44, 3tr / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Charmig 1,5:a med balkong i soligt och högt fritt läge! Skuldfri förening!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 167 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 1,5:a med balkong i soligt, högt fritt läge och högst upp i fastigheten. Skuldfri förening! Stort ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matplats alternativt arbetshörna. Via glasad dörr kommer man till en härlig balkong som vetter mot grönska och ligger i soligt fritt läge. Intill vardagsrummet ligger ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Köket är genomtänkt planerat och har gott om förvaring bakom svarta fronter och maskinella utrustningen genomgående i rotfritt. Via hallen når man badrummet som har falldusch. Bostaden har förvaring i garderober i hallen och tillhörande källarförråd. Möjlighet finns att inom kort tid få parkeringsplats.

Här bor du lugnt och ostört med närhet till bland annat restauranger, tunnelbanestation, fina skogspartier, caféer och matbutik. Hammarbyhöjdens centrum ligger i närheten av lägenheten och i närheten finns även Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana. Med tunnelbanans gröna linje når du Södermalm på ca 5 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.