Finn Malmgrens Väg 1 A

Finn Malmgrens Väg 1 A

Slutpris

2 395 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Finn Malmgrens Väg 1 A


Slutpris
2 395 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Varmt välkommen hem till dig som är över 55år!

Välkommen till denna charmiga gavellägenhet som erbjuder bekvämt boende i ett attraktivt 55+ Brf. Med en yta på en tvåa är detta hem perfekt för den som söker bekvämlighet och trivsel.
Lägenheten är belägen i en väl underhållen fastighet med hiss, vilket gör det lätt att ta sig upp till våningarna. Du har även möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom en renovering och skapa ditt drömhem.
På innergården kan du njuta av lugn och ro samt umgås med grannarna. Här finns också möjlighet till gemensamma aktiviteter och sociala evenemang som ger en extra dimension till ditt boende.

Med närhet till Nackareservatet kan du utforska den vackra naturen och njuta av promenader eller picknickar i grönskan. Tunnelbanan finns också inom bekvämt avstånd, vilket ger dig en smidig och snabb förbindelse till stadens puls.
Hammarbyhöjdens centrum erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Här kan du enkelt hitta allt du behöver för din vardag och njuta av en trevlig atmosfär.
Denna bostadsrättsförening är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Du kan vara säker på att du har gjort ett bra val för ditt boende och investering.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska tvåa i ett 55+ boende som erbjuder både komfort och närhet till både natur och stadsliv. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen i ditt nya hem!


Boarea
63 kvm
Avgift
5 507 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-18

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2023-06-18. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.