Fyrskeppsvägen 94

Fyrskeppsvägen 94

Slutpris

4 060 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Fyrskeppsvägen 94


Slutpris
4 060 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Optimalt planerad & rymlig trea med balkongen i soligt västerläge

Välkomna till denna välplanerade och rymliga 3:a i hipp 50-tals stil i natursköna Kärrtorp. Bostaden är belägen på mellersta våningen i huset med en underbar balkong i helt perfekt västerläge med en aning sydliga inslag, detta innebär att du får sol större delen av dagen ända fram till solnedgången. Bostaden har en mycket luftig och rymlig känsla där möjligheterna är oändliga. Hallen är av större karaktär med mycket goda förvaringsmöjligheter via flera tidstypiska garderober med överskåp till, här finns till och med ett eget litet kapprum. De båda sovrummen har gott om plats för dubbelsängar med övrigt möblemang, varav det ena är en aning större. Bra positionerat kök i bostadens ena hörna, här finns goda arbetsytor och generöst med förvaring via flera köksluckor och matplats för minst 4 personer.

Mycket stabil förening med 14 hyresrätter och 26 lokaler där de flesta hyrs ut i dagsläget vilket inbringar hyresintäkter samt ligger som ett dolt kapital den dagen de kan säljas.
Bostaden är belägen på lugn återvändsgata med lite trafik. Nackareservatet ligger en liten bit bort med blad annat Hellasgården och mycket mer. I närheten ligger även Nytorpsbadet, kärrtorps IP med Tennisbanor och skridskobana om vintern. Generösa avstånd mellan husen där man kan grilla om sommaren.

Välkommen hem!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 453 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-17

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2021-02-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.