Henrik Hammarstrand, ansvarig mäklare i Hammarbyhöjden
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Henrik Hammarstrand

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Kärrtorp—

Johanneshov—

Stockholm




Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm


Förberedd försäljning

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Nyrenoverad. Nära T-bana o centrum. Välskött förening. Omgående tillträde möjligt.


Referensnummer
591 523
Boarea
28 kvm
Rum
1 rum

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Kontakta Henrik för mer information kring .

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Kärrtorp

Kärrtorp är en mysig stadsdel uppväxt under 1950-tal med ett klassiskt centrum i funkisstil. Arkitekturen i Kärrtorp består mestadels av låghus och en del nybyggnation. Omringat av de klassiska villakvarteren i Kärringstan, inte långt ifrån stan och i direkt anslutning till T-banan gör området mycket lättillgängligt. Här bor man med Nackareservatet och allt vad det kan erbjuda precis runt hörnet.


01
Fördelar med området
Tunnelbana Motionsspår Lugnt Butiksgata/köpcentrum Barnvänligt Sport och friluftsliv Utegym Bussar Caféer Cykelbanor Lätt att parkera bilen Parker/Grönområden Växande område Bilpooler Restauranger

02
Kärrtorp centrum

Kärrtorp centrum har all nödvändig service såsom apotek, ICA, Coop, bank, spelbutik, pizzeria, frisör, blomaffär och Pressbyrån. Det finns också en thai- samt två sushirestauranger (Sachiko och sommardag) och flera caféer, bla. ett bageri/café med vegetarisk profil. På Söderarmsvägen finns ett lokalt känt konditori & bageri- Santa Fé, öppet alla dagar i veckan. Kärrtorp kan även stoltsera med kvarterskrog som funnits sedan 1977 på Kärrtorpsvägen; Jesses Krog, inriktad på svensk mat och såser och även tillverkare av såser som distribueras till dagligvarubutiker. Här serveras luncher och a la carte meny.


03
Natur och fritid

Kärrtorp ligger på promenad- eller cykelavstånd ifrån Söderbysjön belägen i Nackareservatet. Här finns möjlighet till motion och rekreation samt badmöjligheter. För den golfintresserade finns även möjlighet till spel på Björkhagens Golfbana intill. På Kärrtorps IP kan man utöva allehanda sporter. Här finns en löpbana, beachvolleybollplan, friidrottsytor, fotbollsplan med konstgräs och hockeyrink med möjlighet till skridskoåkning. Idrottsplanen ligger i anslutning till Nackareservatet. Sommartid är det lokala utomhusbadet "Nypan" Nytorpsbadet med en 25m bassäng öppet. I området finns också ett flertal lekparker bland annat "Fyren" som är populär bland barnen.

Kulturupplevelser kan man få på nära håll. I Kärrtorp Centrum finns en alldeles egen teater -Turteatern med föreställningar för stora som små och ett tillhörande bar & café. Det finns även en välbevarad biograf, Reflexen som rullat film sedan 1962.


04
Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje 17 mot Skarpnäck trafikerar området, restid till söder är endast 9 min! I området passerar även söderortsbussarna 161 och 163 mot Bagarmossen och Älvsjö.


05
Skolor och barnomsorg

Det finns ett flertal förskolor och grundskolor i området Kärrtorp-Enskededalen. Bland annat en förskola i anslutning till centrum och en nybyggd vid idrottsplatsen. Kärrtorp har även ett Gymnasium ett stenkast ifrån T-banan och två grundskolor. För mer information besök Stockholm Stads webbsida


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Henrik!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.