Gullmarsvägen 8

Gullmarsvägen 8

Slutpris

2 430 000 kr


Gullmarsplan— Johanneshov— Stockholm

Gullmarsvägen 8


Slutpris
2 430 000 kr

Gullmarsplan— Johanneshov— Stockholm

Välplanerad renoverad etta med stor balkong och magisk utsikt över Södermalm!

På Gullmarsvägen 8 finner ni denna kvadratsmarta etta med stor balkong och låg avgift. Bostaden är välplanerad med rymligt vardagsrum där utrymme finns för både soffmöblemang, säng och matbord. Stilrent renoverad i kombination med vackra originaldetaljer så som stengolv i hallen och platsbyggda garderober. Köket är nyrenoverat och har många smarta förvaringslösningar. På bostadens stora balkong i insynsfritt läge kan ni njuta av kvällssolen samt den fantastiska vyn över Stockholm city.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska och trivsamma utrymmen så som den gemensamma takterassen med magisk utsikt, flertalet parkeringsplatser för dig med bil samt där majoriteten av de stora renoveringarna är avklarade. Föreningen har även två lokaler som upplåts med hyresrätt samt dolda tillgångar genom en hyresrättslägenhet.

Bostaden är belägen på utmärkt läge nära både lugn och puls!
Gullmarsplan, med förstklassiga kommunikationer i form av tunnelbana, tvärbana och bussar, apotek, systembolag, diverse affärer och restauranger ligger ett stenkast bort. På några minuters gångavstånd ligger Södermalm med mysiga caféer, restauranger och sitt härliga uteliv, och åt andra hållet Globen City med en galleria med stort utbud av shopping och servicebutiker. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Avicii arena, Hovet och Tele2 arena precis intill Globen shopping. I anslutning finner ni även Slakthusområdet där utveckling sker med främst bostäder samt konserter och kultur. Området präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på fina promenader i vacker omgivning eller joggingturer i grönskan kring Årstaviken, och det finns också badmöjligheter både inomhus och utomhus.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
24 kvm
Avgift
1 219 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.