Johan Printz Väg 12 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Funkisdröm i Skuldfri Förening!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 929 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Printz Väg såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Johan Printz Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva och lugna Johan Printz väg bor ni med ett av de bästa lägen Hammarbyhöjden.

Tvärsöver gatan börjar Nackareservatet och via fina koloniträdgårdar tar man sig enkelt ner till närmaste badsjö. Åt andra hållet har ca 5 min promenad kommer man till T-bana som tar er in till Södermalm på mindre än 10 min. Här får ni både närhet till Nackareservatets unika miljö, gångavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad samt närhet till Hammarbyhöjdens centrum.

Nu finns äntligen ett utmärkt tillfälle att förvärva denna välplanerade 2:a som är topprenoverad. Vardagsrum med plats för både mat-och soffdel samt generöst ljusinsläpp genom ett stort fönster. Älskvärt kök som har allt du kan önska dig med bra arbets- och förvaringsmöjligheter som är handsnickrat via ett gediget hantverk. Sovrum mot lugn baksida med plats för dubbelsäng samt förvaring. Lägenheten har mycket originaldetaljer.

Föreningen har en väldigt god ekonomi med ca 100 000 kr i lån och mer än så i föreningens kassa. Föreningen har lokaler som man ska sälja ut och ska byggas om till bostäder. Senaste budet på lokalerna ligger på 4 000 000 kr som går till föreningens kassa.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration