Karlsborgsvägen 10 / Björkhagen/Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Funkistrea högst upp i huset med solig balkong!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 459 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsborgsvägen såldes av oss 2020-07-30. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Karlsborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen/Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Alldeles vid skogsbrynet till Nackareservatet ligger denna ljusa lägenhet på tre rum och kök på populära Karlsborgsvägen.

Lägenheten är belägen på en lugn återvändsgata och från balkongen med västläge har du en fantastisk utsikt över Hammarbybacken. Lägenheten är i mångt och mycket bevarad i sin originalstil med vacker holländsk parkett, spanjoletter, fönsterbrädor i original och den ursprungliga planlösningen.

Badrummet är stambytt och lägenheten har Ballingslövkök och diskmaskin. Sovrummet har bra förvaring med två djupa inbyggda garderober och tillhörande överskåp. Det tredje rummet kan både fungera som sovrum, arbetsrum eller barnrum, här är det enkelt att bo, oavsett om du bor själv, som par eller som barnfamilj.

Utanför porten tar naturen vid och där väntar Nackareservatet på andra sidan gatan med möjligheter till såväl vintersport som löpturer och bad.

Föreningen är skuldfri och har varit bostadsförening sedan första dagen. En trygg och trevlig förening med mycket god ekonomi som har flera tillgångar för de boende; två tvättstugor, hobbyrum, övernattningsrum och bastu. I föreningen finns också flertalet odlingslådor för den intresserade och grillplatser.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför. Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området. Välkommen till Hammarbyhöjden!

Nöje

Stockholm har en ny evenemangsarena, Tele2 arena intill Globen. Arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.

Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.

Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.