Läckövägen 10 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Underbar tvåa med balkong som ger många soltimmar!

Boarea
52 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Högst upp i huset på Läckövägen 10 finns denna välplanerade tvåa helt utan insyn. Här möts ni av ett otroligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i både norr och söder, ett genomgående gott skick, smarta och stilriktiga förvaringslösningar, balkong i solsäkert söderläge och ett socialt kök med fina materialval.

Den traditionella planlösningen har ändrats, en vägg har tagits ned för att skapa ett större, ljusare och socialare kök. Vid matplatsen njuter ni av en fantastisk utsikt mot Hammarbybacken och ni ryms större middagssällskap utan att trängas. Vardagsrummet är stort, ljust, lättmöblerat och bjuder in till både vardagsmys och fest. Här finns utgång till bostadens balkong som erbjuder en underbar utsikt över takåsarna och sol hela dagen!

På Läckövägen bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatet vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana service en kort promenad bort.

Gammal välskött brf med god ekonomi och låga månadsavifter. Som medlem har du tillgång till bl a bastu, hobbyrum och övernattningslägenhet.

Välkomna på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall
  Välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Säkerhetsdörr.

  Kök
  Köket har renoverats och fick ett helt nytt uppgraderat utseende. Här erbjuds nu gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Ovan spis och arbetsyta är det kaklat för att skapa mer stil och rymd. Rummet får ett makalöst ljus från två stora fönster med utsikt mot Hammarbybacken utan insyn. Vid matplatsen sitter ni ner ett större sällskap utan att trängas.

  Vardagsrum
  Rymligt, lättmöblerat och insynsskyddat vardagsrum. Det stora fönsterpartiet och utgång till balkong skapar en ljus och luftig känsla.
  Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv. Från vardagsrummet tar du dig även ut till den stora balkongen som ligger i ett fritt söderläge.

  Sovrum
  Ljust sovrum med högt i tak med plats för dubbelsäng samt bra förvaringsmöjligheter i klädkammare. Väggarna är målade i mörkton och rummet får ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet.

  Badrum
  Helkaklade väggar och ljus från insynsskyddat fönster. WC, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

  Balkong
  Stor balkong i fritt söderläge. Gott om plats till sittgrupp och plantering. Högst upp i huset utan insyn med sol hela dagen.

  Förråd
  Till lägenheten hör två stora förråd om ca 5 kvm och 3 kvm.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  52 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  3 av 3
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har 48 parkeringsplatser. Anmälan till parkeringsplats görs till vice ordförande Mikael Franzén. Väntetiden för att få en parkeringsplats är lång i nuläget. Avgifterna är från 300 kr /mån. till 325 kr/mån. (Uppgift kontrollerad 2017-08-27)
Övrigt
 • OMRÅDET:
  Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus från 30- och 40-talet samt några modernare 90- tals hus. Området är idag ett attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar alpinsport.

  SERVICE:
  I Hammarbyhöjden har du nära till det mesta. I Hammarbyhöjden Centrum finns all tänkbar service såsom Konsum, apotek, 7-eleven, kemtvätt, gym, bankomat, restauranger m.m. På kort avstånd finns även Hammarby Sjöstad med ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker samt Sickla Köpkvarter med allt du behöver. Globen City med dess rika utbud på affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom kort gångavstånd.

  KOMMUNIKATIONER:
  Hammarbyhöjdens T-bana ligger 3 min från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på mindre än 10 minuter och till T-Centralen på ca 15 minuter.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr/pant kr
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Stockholmshus nr 4.
 • Allmänt
  "Brf Stockholmshus nr 4" bildades år 1943. Husen byggdes år 1943. Föreningen består 191 bostadsrätter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, fördelade på 14 byggnader och 32 trappuppgångar med adresserna Finn Malmgrens väg 92-102, Hjovägen 1-5 samt Läckövägen 8-32 och 17-35. Föreningen äger marken. Överlåtelseavgift: 1 120kr, betalas av köparen. Pantsättningsavgift:448 kr.

  Besök gärna föreningens hemsida http://stockholmshusnr4.se//

  Gjorda renoveringar:
  2014
  - Byte av samtliga till- och frånluftsventiler i lägenheterna samt ett antal av frånluftsfläktarna på taken.

  2010-2011
  - Målning av cykelrum och källare
  - Byte av ytterdörrar till cykelrum och källare

  Mitten av 2000-talet
  - Ommålning av samtliga trapphus

  1992-1994
  - Byte av alla stammar
  - Byte av elcentraler
  - Ombyggnation av ventilation
  - Fasadrenovering
  - Balkongrenovering

  Kommande renoveringar:
  Det finns i dagsläget inga beslut tagna gällande kommande renoveringar.

  Gemensamma utrymmen:
  BRF Stockholmshus nr 4 tillhandahåller även gemensamma utrymmen så som:
  -Tvättstugor (4 st)
  -Hobbyrum
  -Övernattningslokal
  -Bastu
  -Grovsoprum

  Avgiftsförändringar:
  Inga avgiftsförändringar planerade.

  I föreningen finns 48 parkeringsplatser som går att hyra för ca 300kr till 350kr i månaden. I dagsläget är det kö. Kontakta föreningen vid fler frågor. Det finns boendeparkering i området, f.n. kostar boendeparkering 500 kr/mån eller 35 kr/dygn. Kontakta Stockholms stad för mer information och för eventuella ändringar.

  Kabel TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Analogt basutbud ingår i månadsavgiften, önskas fler kanaler bekostas det av bostadsrättsinnehavaren.Bredband:Föreningen har fiberbaserat nätverk till varje lägenhet som drivs av Open Universe. Via detta kan medlemmen ansluta bredband, telefoni och tv från olika leverantörer. Detta bekostas av medlemmen.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier