Läckövägen 36

Läckövägen 36


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Läckövägen 36Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Nyproducerad tvåa i skuldfri Brf!

Här bor ni med det bästa från två världar - bo i en nyproducerad lägenhet i en välskött och skuldfri bostadsrättsförening.

Bostaden har en tilltalande planlösning med sociala sällskapsytor och genomgående ljusflöde som skänker härlig rymd. Ett underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt och erbjuder avskild sovrum samt ett underbart badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Rogivande och ljusa färger, fina originalgolv och ett stilrent kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet.

I Hammarbyhöjden bor ni i populära och trendiga kvarter. Nackareservatet ligger utanför porten och Nytorps gärde finns bara ett stenkast bort. Här har du dessutom närhet till bland annat caféer, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk, tunnelbanestation och matbutiker. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för er som vill bo centralt och naturnära.


Boarea/biarea
32/13 kvm
Avgift
2 098 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-12

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Läckövägen såldes av oss 2023-02-12. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Läckövägen.

Boka värdering
Henrik Hammarstrand
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad