Lidköpingsvägen 49 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Fantastisk tvåa på populär adress - Balkong i väst- Stabil Brf

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
3 338 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga tvåa i fantastiskt skick! Lägenheten är väldisponerad med väl avvägda rum och en perfekt blandning mellan bevarad charm och stilsäkra uppdateringar. Här får ni en ljus och social bostad med renoverat kök, stambytt badrum, helkaklat badrum och balkong i bästa solläge.

Här blir ni medlemmar i Brf Professorn som är en stabil och välskött förening med låg skuldsättning. Föreningen bildades redan 1942 och erbjuder bland annat cykelförvaring, hobbylokal, möbelförråd och övernattningslokal.

På Lidköpingsvägen bor du med närhet till både stadsliv och natur. Nytorps gärde ligger bara ett stenkast bort och på promenadavstånd finns även Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana. Hammarbyhöjdens centrum med flertalet restauranger, tunnelbana och mataffär är bara någon minuts promenad bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.