Lidköpingsvägen 62 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Varmt välkommen till en charmig och välplanerad 2a på Lidköpingsvägen med ljusa ytskikt och balkong!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 993 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tvårumslägenhet på Lidköpingsvägen 62! Här möts du av en charmig, ljus och välplanerad bostad om 60 kvadratmeter i fint skick. Här erbjuds en lägenheten med sociala ytor, vältilltaget kök med arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt naturlig matplats invid fönsterparti med plats för större sällskap. Rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp via stort fönsterparti som vetter åt söder. Här bor Ni i stabil bostadsrättsföreningen med låg skuldsättning i direkt närhet till Nytorps Gärde samt med Nackareservatet inom bekvämt gångavstånd. I Hammarbyhöjden finns såväl tunnelbana sam servicebutiker en utmärkt mix för dig som söker något centralt och naturnära.

Brf Adepten 2 är en välskött föreningen som under 2019 har påbörjat arbetet med att förädla fastigheten med ny lägenhet i befintligt garage.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför. Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området. Välkommen till Hammarbyhöjden!

Nöje

Stockholm har en ny evenemangsarena, Tele2 arena intill Globen. Arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.

Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.

Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.