Lidköpingsvägen 62 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Varmt välkommen till en charmig och välplanerad 2a på Lidköpingsvägen med ljusa ytskikt och balkong!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 993 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tvårumslägenhet på Lidköpingsvägen 62! Här möts du av en charmig, ljus och välplanerad bostad om 60 kvadratmeter i fint skick. Här erbjuds en lägenheten med sociala ytor, vältilltaget kök med arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt naturlig matplats invid fönsterparti med plats för större sällskap. Rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp via stort fönsterparti som vetter åt söder. Här bor Ni i stabil bostadsrättsföreningen med låg skuldsättning i direkt närhet till Nytorps Gärde samt med Nackareservatet inom bekvämt gångavstånd. I Hammarbyhöjden finns såväl tunnelbana sam servicebutiker en utmärkt mix för dig som söker något centralt och naturnära.

Brf Adepten 2 är en välskött föreningen som under 2019 har påbörjat arbetet med att förädla fastigheten med ny lägenhet i befintligt garage.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration