Paternostervägen 54 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Modern tvåa med påkostade materialval samt egen uteplats i solsäkert läge!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
37 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Paternostervägen såldes av oss 2017-12-01. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Paternostervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här slutar letandet efter ny bostad!
Här bor ni med det bästa från två världar - bo i en nyproducerad lägenhet med egen uteplats i en välskött bostadsrättsföreningen.
En väldisponerad helt nybyggd lägenhet med egen uteplats. Tilltalande planlösning med sociala sällskapsytor och genomgående ljusflöde som skänker härlig rymd. Ett underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt och erbjuder avskild sovrumsdel samt ett underbart badrum med golvvärme. Rogivande och ljusa färger, fina golv med golvvärme i hela lägenheten och ett stilrent grått kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utmärkt platsbyggd förvaring i flertalet garderober gör detta till ett mycket funktionellt hem.

Brf Måseskär 3 är en väldigt populär föreningen med väldigt god ekonomi. Föreningen har under 2017 amorterat 1 400 000 kr extra på föreningens lån. Detta har varit möjligt genom försäljning av en hyresrätt samt en lokal som har stärkt ekonomin för många år framåt. Föreningen har även som dolda tillgångar tre hyresrätter.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration