Strahlenbergsgatan 20

Strahlenbergsgatan 20

Slutpris

1 995 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Strahlenbergsgatan 20


Slutpris
1 995 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Perfekt etta med balkong i soligt läge!

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet med balkong på populära Strahlenbergsgatan.

Ett mycket välplanerat boende där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Hela lägenheten har genomgående fräscha ytskikt, balkong i västerläge, vackra golv samt stora fönster som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig känsla.

Allrummet är lägenhetens hjärta och är verkligen ett rum att trivas och umgås i samt njuta av många soltimmar på balkongen. Rummet är lätt att möblera och inrymmer både större soffa och dubbelsäng vilket gör att detta boende passar perfekt för både en och två personer. Här finns stor möjlighet att avgränsa rummet för att skapa en sovdel.

Köket ligger avskilt och även det är i fint skick och extremt välplanerat. Utöver gott om skåpförvaring finns det plats för ett större matbord med plats för många vänner.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet.

Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens tunnelbanestationer, vilka båda tar dig in till Stockholm C. Söderorts kommunikationsnav Gullmarsplan ligger enbart ett par minuter bort.


Boarea
35 kvm
Avgift
3 683 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-14

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Strahlenbergsgatan såldes av oss 2022-11-14. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Strahlenbergsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.