Strahlenbergsgatan 3

Strahlenbergsgatan 3

Slutpris

3 795 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Strahlenbergsgatan 3


Slutpris
3 795 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Ditt Drömhem i Hammarbyhöjden med balkong i soligt västerläge!

Välkommen till detta extraordinära tillfälle att äga en bostad som uppfyller alla dina önskemål! Denna unika lägenhet är belägen på en lugn adress i det eftertraktade området Hammarbyhöjden och erbjuder en oslagbar kombination av stil, komfort och bekvämlighet.

När du kliver in i bostaden möts du av en imponerande öppen planlösning som genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp. De stora fönsterpartierna i två väderstreck skapar en ljus och luftig atmosfär som ger bostaden en känsla av rymd. Här finns också en rymlig balkong i solsäkert västerläge, perfekt för avkoppling och gemenskap med nära och kära.

Inne i bostaden finner du en ombonad och harmonisk atmosfär med hög standard. Den vackra fiskbensparketten och de ljusa väggarna ger en tidlös känsla. Det här är helt enkelt ett drömboende där varje detalj har noggrant övervägts och utförts med precision. Med denna bostad finns möjligheten att återskapa den till sin ursprungliga 3:a-planlösning, om så önskas. Ett hem att växa i och skapa efter dina behov och önskemål.

Läget är perfekt för dig som vill ha nära till både naturen och storstadens puls. På bara 5 minuter med cykel når du Södermalm, på 10 minuter når du det populära Sickla köpcentrum, och på 15 minuter tar du dig till härliga badsjöar i Naturreservatet.

Denna bostad är en del av en välskött och lågt belånad förening där alla större renoveringar redan är utförda. Dessutom har du utmärkta kommunikationer från Skärmarbrinks tunnelbanestation nära till hands.

Tveka inte att upptäcka detta drömhem - välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 345 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-25

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Strahlenbergsgatan såldes av oss 2023-10-25. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Strahlenbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.