Borgarfjordsgatan 21 b, Gårdsradhuslägenhet

Borgarfjordsgatan 21 b, Gårdsradhuslägenhet

Slutpris

2 595 000 kr


Kista— STOCKHOLM— Nyproduktion

Borgarfjordsgatan 21 b, Gårdsradhuslägenhet


Slutpris
2 595 000 kr

Kista— STOCKHOLM— Nyproduktion

Mycket välplanerad gårdsradhuslägenhet med egen uteplats!

Här kan du sitta och njuta för fullt - ett härligt extra utrymme sommartid!

Bra planerad lägenhet med stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Bra stort sovrum med plats för dubbelsäng och mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Stort fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen K2 Kista Torn ligger granne med Kista Galleria med 180 butiker och ett stort utbud av restauranger och menyer från alla världens hörn samt caféer och nöjen. Här finns bl.a. en bowlinghall, gokartbana, hotell samt en av Stockholms största biografer: Filmstaden Kista med elva salonger.

Bra kommunikationer med endast några minuters promenad till tunnelbanans blå linje som tar dig till T-centralen på drygt en kvart. Här finns även en bussterminal (Kista Centrum) med förbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Till Arlanda tar det mindre än 30 minuter. Åker du bil så finns anslutning till E4:an samt E18 i närheten. På sikt kommer även tvärbanan att trafikera Kista.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv? Tillträde enligt överenskommelse med säljaren.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-12-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.