Sveaborgsgatan 1 / Akalla / Kista / Stockholm

Nybyggd 4:a med fönster i tre väderstreck

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 490 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2019-08-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sveaborgsgatan såldes av oss 2019-08-12. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Sveaborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och nybyggda lägenhet. Både inredning och materialval är genomtänkta och påkostade. Perfekt för barnfamiljen med ett större sovrum och två lite mindre. Generösa sällskapsytor där det väl tilltagna köket ligger öppet och i anslutning till ett stort vardagsrum. Badrummet är rymligt och förberett med plats för tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra. Möjlighet till arbetsbänk och ytterligare förvaring i badrummet. Från köket når man den inglasade uteplatsen . Förskola finns alldeles intill lägenheten och Akalla grundskola en kort promenad bort. På gården har föreningen en fin grillplats där det finns gott om utrymme att umgås med familj och vänner för en härlig grillkväll. Stor tvättstuga med ett modernt bokningssystem där man kan boka tid via internet. Gym finns tillgängligt i källaren där man mot en mindre avgift kan nyttja när det passar. Mycket bra med kommunikationer som tunnelbana ett stenkast därifrån men även bussar direkt på gatan nedanför. Mataffärer som ICA och LIDL och även restauranger finner man alldeles i närheten. Några hundra meter bort ligger det milslånga Järvafältet med sin underbara natur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration